AOF Rødovre - Ølsmagning

Omkring 80 mennesker var blevet fristet til at høre Allan Mylius Thomsen fortælle om øl. Og han formåede at gøre øllets historie til en meget spændende sag. Traditionerne er mangfoldige og har rødder hele verden rundt. Og vi blev bl.a. belært om, at det er helt forkert, at vi drikker vin til julemaden - til de traditionelle danske retter skal der drikkes øl.

Foredraget blev ledsaget af en menu med 4 retter serveret med hertil passende ølsorter:

Wibroe Master Brew som velkomstdrink

Grøn Tuborg til en lakseforret

Tuborg Classic til en forret med Kylling med sursød garniture

Rød Tuborg til en hovedret med "Ølben" stegt i Porter med hvidkål

Guldtuborg til en ostedessert

Porter til kaffe med chokolade

Det var en glimrende menu. Og udover at det smagte godt blev vi noget klogere end vi var i forvejen (og det er jo ikke så ringe)  - så det var helt igennem en god aften. Så god, at fotografen var lige ved at glemme at tage billeder, men heldigvis mindede et af vore medlemmer om opgaven så der dog er enkelte billeder fra arrangementet.

Svend Erik Pedersen