Skt. Hans 2003

Vi mødtes hos Sanna & Poul. Linda var netop blevet student og havde valgt at holde sin studenterfest sammen med vores foreningsarrangement. Det betød at der var mange unge mennesker med til spisningen - mange af dem var dog gamle bekendte fra klassen.

Poul & Sanna havde holdt så mange fester på deres nye terrasse at de havde lavet en solid overdækning med presenninger på et stillads for at beskytte mod dårligt vejr.

Vi spiste vores medbragte mad og udvekslede de seneste nyheder. Igen i år havde Johanne sørget for at fremskaffe en passende størrelse grill til så mange mennesker.

Vejret viste sig fra den lidt barskere side - torden, lyn og regn fik os til at påskønne overdækningen. Til sidst valgte vi dog at flytte inden døre. Men det betød blot at studenterfesten kunne få bedre plads - for der var kommet mange til sidst på aftenen.

Men tordenbyger holder op igen og det blev tørvejr. På forunderlig vis lykkedes det Poul alligevel at få ild i bålet og det var i flere timer faktisk en ganske dejlig aften at sidde ude i.

Studenterne festede til den lyse morgen - men der var vi andre gået hjem for længe siden.

Svend Erik Pedersen