Cognacaften hos Poul & Sanna

Poul og Sanna havde inviteret til cognacaften og det var vi 15 medlemmer, der havde sagt ja tak til - og vi blev ikke skuffede - for det var en rigtig god aften.

Sanna har en nevø, Carsten, som gør sig indenfor restaurationsbranchen. Han har ting i gang både i Vejers og i Århus - her kan man besøge spisesteder, hvor han har en finger med i spillet: Knude Dyb i Vejers og Mefisto i Århus..

At der bag alt dette ligger et håndværk hvor faglig indsigt er lige så vigtig som for mureren og ingeniøren blev vist klart for alle i løbet af aftenen.

For Carsten havde  sammensat en menu med fisk til forret med tilhørende vine. Vinene - både hvide og røde - smagte dejligt og fik de ord med på vejen, der gør at vi amatører også godt kan smage at det er rigtigt hvad kenderen siger.

Til den søde dessert præsenteredes aftenens hovedattraktion: Cognacen. Og han havde mange forskellige med, som vi fik lov til at smage. Og så kunne vi tydeligt smage det - cognac er ikke bare cognac - de er ligesom vin og whisky også vidt forskellige i smag og duft.

Med så mange smagsprøver var det godt at vi bor så tæt at vi kunne gå hjem.

Jeg har sammensat et billedark, der viser nogle motiver fra aftenen.

Billeder

Svend Erik Pedersen