Svenske søer august 2005

Den planlagte MC tur i august til de baltiske lande med "Dream and Bike Tours" blev desværre aflyst på grund af for få deltagere. I stedet besluttede vi os for at deltage i en 4 dages tur til de svenske søer, Vänern og Vättern.
Og det var faktisk en glimrende tur - vi kørte med førervogn selvom vi ikke havde behov for bagagetransport på så kort en tur. Vi boede i Husqvarna - lige ud til Vättern - i et dejligt hotel.
Turene havde en passende længde: 300 - 400 km. pr. dag. og vi fik besøgt både Jönkjöbing, Lidkjöping og Trollhättan samt en lang række små byer langs søerne.
Det var gode ture og en dejlig natur. Men det allersjoveste var dog at være sammen på tur med denne meget forskelligartede gruppe bestående af 14 mennesker på 12 motorcykler. Heldigvis var der 4 kvinder med så mandehørmen blev ikke mærkbar. Det gjorde at vi havde nogle rigtig hyggelige aftener hvor stort set ethvert tænkeligt emne i den aktuelle debat blev vendt.
Ikke overraskende udgjorde japanerne langt hovedparten af motorcyklerne. 9 var fra Japan, 2 var fra USA (HD) og vi var de eneste på en Europæisk MC.
Vi kørte godt et par tusinde kilometer uden andre problemer end at spedometeret og baglygten på den ene af HD'erne rystede løs.
Alt i alt en rigtig god tur !

Svend Erik Pedersen